.

.

New
Сиво сиво сергия Малка общежития сив половин размер плат за душ завеси за баня се изправя широка единична тесни хевронни херингови геометрични rv мънички разходки ?

Сиво сиво сергия Малка общежития сив половин размер плат за душ завеси за баня се изправя широка единична тесни хевронни херингови геометрични rv мънички разходки полиестер баня

BGN 0.33

Брой продукти
Налично

【Функция 】 : Екологичен и домашен декор за баня. Многофункционална завеса за душ баня, хотел, завеса за врати, завеса за прозорец на банята, завеса за преграда, завеса за общежития, завеса за гардероб, завеса за гардероб, завеса за кола за пътуване, парти фон и др. 【Дизайн】 : Модел на сива херинга, прост и модерен . Характеристики на артикула. С участието на ярки цветове, свежи линии и деликатен подгъв, идеален за създаване на удобна среда за къпане. Следователно може да има вариации на цветовете от монитор до монитор, което означава, че елементът, който получавате, може да се появи различно в личността от това, което е показано на вашето наблюдавано. 【Материал и размер】 : Полиестерна водоустойчива тъкан, 72 инча дълъг х 36 инча широк .Различни цветове, моля, имайте предвид, че не всички компютърни монитори са създадени равни. 【Какво е включено】 : Един панел за завеси за душ, 7 пакетни куки за душ . ​​Изработена е от полиестерна тъкан, която е водоустойчива, бързоод, издръжлива и лека.

Подробности

Новинка

Избор на купувачи