.

.

New
Комплект за завеси за душ Хелоуин кошмарът преди Коледа дом Хелоуин декор завеса с громтове и куки без миризма водоустойчиви завеси за душ за домашен хотел баня ба?

Комплект за завеси за душ Хелоуин кошмарът преди Коледа дом Хелоуин декор завеса с громтове и куки без миризма водоустойчиви завеси за душ за домашен хотел баня баня

BGN 8.66

Брой продукти
Налично

Висококачествени куки : Ние предоставяме 12 куки за вас, които са лесни за инсталиране, и ви предоставяме най-доброто изживяване за пазаруване . Висококачествени куки. Може да се използва без облицовка . M - 150x180cm / 59.? Не-PVC, невинил, не-PEVA, екологично чист. 100% водоустойчив : Завесата за душ е напълно водоустойчива, така че можете да изпитате процеса на къпане със спокойствие и комфорт . Ние предоставяме 12 куки за вас, лесни за инсталиране, да ви дадем най -доброто изживяване за пазаруване . Лесна грижа : Това е ефирно, лек, мек и машинно измиване .? Или го оставете да изсъхне на въздух .9inch? (Моля, разрешете грешка 1 см). Най -доброто обслужване : Просто не се колебайте да си купите нашата завеса за душ, ще ви накара да се почувствате доволни . Лесно за поддържане. Обширен опит : Muuyi е производител на завеси за душ с 20 -годишен опит и използваме най -новия процес "3 D печат ", за да направим завесата за душ по -артистичен . Когато трябва да се почисти, просто го хвърлете в шайбата си и след това изсушете на средна топлинна настройка . S - 90x180cm / 35.? В същото време .? Използвайте не само за банята, но и може да се използва като завеса на прозореца, завеса за преграда за стаи, завеса за общежития.

Подробности

Новинка

Избор на купувачи