.

.

New
Шлифовъчни дискове, експлоатационен живот Фина изработка Електрически аксесоари за шлифовъчни устройства Широки приложения за шлифовъчни машини за въздушни шли?

Шлифовъчни дискове, експлоатационен живот Фина изработка Електрически аксесоари за шлифовъчни устройства Широки приложения за шлифовъчни машини за въздушни шлифовъчни машини

BGN 0.33

Брой продукти
Налично

Продуктът, изработен от алуминиев абразивен, издръжлив и антистатичен, има експлоатационен живот . Голям брой може да отговори на вашите нужди от употреба и подмяна, много практически . може да се използва за почистване и полиране на ъгъла, като полиране на метал, дърво и др.2inspecifications : 52pcs Електрически аксесоари за мелница, включително : 1 x шлайфащ диск Списък на пакетите с шкурка 1in : 50 x SNARPEPER SHEET1 X СЛЕДВАНЕ НА ДИСК1 x връзка Обезчестяване Забележка : Моля, обърнете внимание, че новият тип и стар тип на този продукт ще бъдат изпратени на случаен принцип и се уверете, че няма да имате нищо против, преди да поръчате. строг контрол на качеството и осигуряване на качеството, висок фактор, може да се използва със спокойствие. 50 x 4mm / 2 x 0. Подходящо за повечето въртящи се инструменти, като мелници за матрици, въздушни шлифовъчни машини, Електрически тренировки и др.Шлифовъчни дискове, сервизен живот Фина изработка Електрически аксесоари за шлифовъчни устройства Широки приложения за матрици за шлифовъчни машини за въздушно шлифовъчни машини : Тип на артикула : Електрически аксесоари за шлифовъчни устройства : Запалване на шкурка + алуминиева сплавска глава : M6 Threadtool Дръжка Размер : Прибл.

Подробности

Новинка

Избор на купувачи