.

.

New
Protoiya Pocket Hole Jig Kit алуминиева сплав степен ъгъл на косо дупка локатор с висока прецизна регулируема водеща за дървообработване

Protoiya Pocket Hole Jig Kit алуминиева сплав степен ъгъл на косо дупка локатор с висока прецизна регулируема водеща за дървообработване

BGN 1.33

Брой продукти
Налично

Локаторът на удара е лесен за работа, дори ако вашите начинаещи, прости и удобни
Спецификация :
Име на продукта : комплект за джобна дупка
Материал : Алуминиева сплав
Цвят : Сив
Приложение : Направи си сам дърводелски проекти < br />
Забележка :
1. [Съдържание на пакета] Пакетът включва джиг от 1 х, 1 x 9 мм свредло на резбата, 1 x стопер, 1 x бит от отвертка, 3 x Hexagon отвертка, 10 x винта и 10 x пластмасови тапи. Нашият комплект за джобни дупки ви осигурява точни измервания и ви помага да пробиете бързо. [Лесен за използване] Пробийте наклонена дупка в един конектор, като използвате джобния джиг, след това завийте самостоятелно подслушване Завийте в другия конектор. Ще се опитаме да ви покажем точния цвят.
Основни характеристики :
Бързо сондиране : Настройте го веднъж и го използвайте многократно. [Широко приложение] Комплектът за джобни дупки може да се използва за различни приложения, като например за инсталиране на кухненски чекмеджета, шкафове, шкафове, врата Дръжки, клапи, фронтове на чекмеджето и други проекти за дървообработване.
Моля, позволете лека разлика на размерите поради ръчно измерване.
Точна и безопасна : нашето ръководство за копър може Jig Jig Kit е основен инструмент за строителни шкафове, мебели и други видове продукти на дограма, практически подарък за дърводелец. И не се нуждае от допълнителни стъпки или измервателни устройства. Това ще ви помогне да завършите проекта за дървообработване като професионалист.

Подробности

Новинка

Избор на купувачи