.

.

New
Г -н и г -жа двойки къмпинг керамична чаша за кафе 15oz - Уникален сватбен подарък за булка и младоженец - неговият и нейният годишнина настоящ съпруг и съпруга - Подаръ?

Г -н и г -жа двойки къмпинг керамична чаша за кафе 15oz - Уникален сватбен подарък за булка и младоженец - неговият и нейният годишнина настоящ съпруг и съпруга - Подаръци за годеж за него и нея

BGN 11.39

Брой продукти
Налично

Това е фантастична идея за подарък, който някой би обичал! Можете да поръчате такъв за себе си или като подарък за приятел или член на семейството. 100% керамичен материал, който е безопасен за съдомиялна и микровълнова печка. Идеален за евтини коледни чорапи за пълнене, Ханука, Xmas Secret Santa, 2017 Holiday Office Party или подарък за обмен на бели слонове. Проектиран и отпечатан в САЩ "MR / MRS " е отпечатан от двете страни.Красиво проектирани двойки керамични халба за кафе! Вие и вашият съпруг ще се насладите на релаксираща сутрин с новата си забавна чаша за кафе, която съдържа 15 унции от любимо Сватба. Ние ви гарантираме? Ще го харесаме - това? Затова ви предлагаме гаранция за връщане на парите, в случай че не? И така, какво чакате? Поръчайте своя собствен комплект халба - докато доставките са последни! Просто щракнете? Добавяне в количката!? Нито един.

Подробности

Новинка

Избор на купувачи