.

.

New
Комплект за бебешки бутилки, прясно захранване за бебешка храна с бебешки лигавници и памучни тампони, комплект за хранене на бебе, комплект за подаръци за бебета, ?

Комплект за бебешки бутилки, прясно захранване за бебешка храна с бебешки лигавници и памучни тампони, комплект за хранене на бебе, комплект за подаръци за бебета, безплатен, фризер безопасно за бебета и

BGN 1.67

Брой продукти
Налично

Популяризирайте зрението на бебето, миризмата, вкуса, развитието на допир, различни цветове, аромат и вкус, ефективно вдъхновяват развитието на вкуса на бебето и по същество предотвратяват предпочитанията на бебето Изсипете хранителната шлака след употреба . Двойни дръжки, удобство, за да се държи бебето, лесен за носене, подобрявайки способността на бебетата да държат нещата. Приложим пол : Unisex.Основните функции : . Напътствайте бебето да поеме инициативата да се храни доброволно; Може да се използва за култивиране на независимостта и самоувереността на бебето. 1 х торба памучен тампон Haoan 4 бр. 1 x бутилка за хранене. В същото време може да упражнява и координиращата способност на устата и ръката на бебето . Комплект за бебешки бутилки, бебешки хранилки за плодове/хранилка за храна с храна с бебешки лигавици и памучни тампони, комплект за хранене на бебе, без фризер, безопасен за бебе, бебе и новородено, бебешки подаръчен комплект. Списък на продукти : . Изработен от PP материал, нетоксичен и няма да изтече, което е по-безопасно и няма вреда за бебетата . Поставете нарязаната храна във филтърната мрежа;. Име : Комплект за хранене на бебета. 1 х бебешки лигавници. Упражнете способността на смученето на бебето, увеличете обема на белите дробове и насърчавайте развитието на тялото на бебето;. Нарежете плодове и зеленчуци и месо на ивици или листове; Отворете мрежата на филтъра за силикагел ;.

Подробности

Новинка

Избор на купувачи