.

.

New
-Emore завеси за валанс за кухня, клон на дърво отпечатано бельо текстурирани завеси за валанс за прозорци джобни винтидж флорални дърво модел кухненски кафове завес?

-Emore завеси за валанс за кухня, клон на дърво отпечатано бельо текстурирани завеси за валанс за прозорци джобни винтидж флорални дърво модел кухненски кафове завеси

BGN 8.00

Брой продукти
Налично

Това може да донесе на дома ви освежаваща и грациозна промянаФорма за завеси : Брой на валанса : 1 Тип тъкан : Тежко тегло Текстова текстура полу-тревир завеси с 190 GSM (грам на квадратен метър) Модел : Флорални размери на продукта : 54 "l x 15 " W Материал : полиестер, полиестерна смес Тип стая : Кухня, тегло на пакета в банята : 0,18 килограми Топ стил : Тегло на джоба на пръчката : 6,4 унции Размер : Валанс 15 "L Марка : Ha-Emore Инструкции за грижа Пакетът включва само 1 набор от завеси за валанс с размери 52 "× 15". И е по-лесно да се мотаете. Полузареждащите завеси ви дават възможно да оцените красивата сцена извън прозореца, а също така да ви дадат перфектна среда, за да се насладите на домашния живот. Тежката тъкан ще ви предложи удобна и релаксираща среда и ще осигури усещане за селски и естетика. Дизайнът на клона добавя стил и ярко усещане в стаята ви и създайте естествен вид на вашите прозорци. Завесите се продава отделно, но може да се използва с завесите на нивото, за да покаже най -добрия си външен вид. Завесите ще намалят ултравиолетовите лъчи на слънцето и ще предотвратят избледняването на мебелите ви. Няма нужда от избелване. Факусна лента : Нашите полу-манкерски завеси са изработени от първокласна тъкан от лайната с фаул, която е мека, издръжлива и удобна за кожата.

Подробности

Новинка

Избор на купувачи