.

.

New
Завеса полиестер за къпане ретро стил с дървена декорация на вратата Драпиране на прозореца за хол Спалня баня s

Завеса полиестер за къпане ретро стил с дървена декорация на вратата Драпиране на прозореца за хол Спалня баня s

BGN 13.57

Брой продукти
Налично

200x170x007inch;
l : Прибл.Описание :
Материал : Завесата за душ е изработена от полиестер, която и двете са водоустойчиви, така че това не е лесно да се избледнее. Материал : Завесата за душ е изработена от полиестер, която и двете са водоустойчиви, така че това не е лесно да се избледнее . Лесна инсталация : Водоустойчивата безупречна завеса е оборудвана с някои инсталационни аксесоари, което е проста за вас да инсталирате .
Лесна инсталация : Водоустойчивата безупречна завеса е оборудвана с някои аксесоари за инсталиране, което е проста за вас За да инсталирате. Декори : Завемите за промиване на машини са проектирани с ретро дървен модел на вратата, така че може да се използва като домашна декорация.
Декори : Завемите за промиване на машината са проектирани с ретро дървена врата, така че може да може да се използва като домашна декорация. е подходящ за широк спектър от случаи, не само за баня, но и за хола и спалнята.
Цвят : Покажете като снимка.
Спецификация : Материал : полиестер.
Възможно е да има малка грешка поради различни измервания на ръцете.
Широко използване : Захранването за декорация на прозорци е подходящо за широк спектър от случаи, не само за баня, но и за хола и спалнята.

Подробности

Новинка

Избор на купувачи