.

.

New
Раница за пътуване за жени мъже Пътешествената чанта watreproof туристическа раница Backpack College Laptop Backpack за пътуване на самолет Пътувания Основи Проверете Backpack Полет Одо?

Раница за пътуване за жени мъже Пътешествената чанта watreproof туристическа раница Backpack College Laptop Backpack за пътуване на самолет Пътувания Основи Проверете Backpack Полет Одобрен

BGN 3.00

Брой продукти
Налично

1 KG/2 Можете да поставите тоалетни принадлежности или мокри дрехи или чадъри, за да осигурите суха и мокра раздяла. It can be placed not only in the overhead compartment of самолетът, но и под седалката. Свържете порта за зареждане вътре в чантата с банката за захранване и свържете порта за зареждане извън чантата с мобилния телефон. You can board directly and do not need to check in. Design за зареждане на USB зареждане】 : Интимен дизайн, когато мобилният ви телефон не е захранващ, това ще бъде най -сигурната ви зависимост, можете да пътувате с увереност. И е трудно, твърдо и не избледнява. 【Висококачествена тъкан】 : Раницата е изработена от водоустойчив траен полиестерен материал, повърхността е гладка, ако се замърси, можете да я избършете леко с мокри хартиени кърпи. Основното отделение може да побере 4 върха, 3 чифта панталони и други интимни дрехи, компютърното отделение може да побере 15,6-инчов тефтер, предният джоб може да побере други лични малки артикули, задният джоб е джоб за дизайн против кражба за мобилни устройства телефони и други ценности, а страничният джоб може да побере водни чаши или чадъри. Гърбът е изработен от 3 D памучен памук, дизайнът на пчелна пита е ергономичен, удобен и дишащ, а раменната лента се добавя с раменни подложки, която е лека и не усещане, което може да облекчи налягането на рамото .

Подробности

Новинка

Избор на купувачи