.

.

New
Материя на спонсор - Касета момиче розово ретро хвърляне носталгично отпечатано върху сатенена материя край двора - шиене на облекло за модни одеяла за модни одеял?

Материя на спонсор - Касета момиче розово ретро хвърляне носталгично отпечатано върху сатенена материя край двора - шиене на облекло за модни одеяла за модни одеяла

BGN 2.86

Брой продукти
Налично

Опции за рязане : до двора : един двор с тъкани с дължина 36 "и дълъг и дълъг и дълъг Множество ярда ще отпечатат като непрекъсната дължина Изберете или разрез на двора или мазнина, който е разрез . Дебелна четвърт : 1/4 -ти двор от тъкани, с размери 18 " дълъг по половината от ширината на двора (варира на базата на избрана тъкан). Въпреки че сме направили всичко възможно, за да представим точно цвета, цветовете могат да се представят на екрана на компютъра по различен начин, отколкото на отпечатаните материали. Ние не предлагаме половин ярда.Момиче от касета розово ретро хвърляне носталгична тъкан от лъжица от тъканта на Yardspoonfonflower е устойчиво отпечатана в САЩ, използвайки нетоксични мастила и етично добити материали. Множество ярда ще се отпечатат като непрекъсната дължина, множество мазнини квартали се произвеждат като индивидуални разфасовки . Всеки дизайн е изработен от независим дизайнер на повърхност, който получава комисионна при всяка продажба! Оригинален дизайн Авторско право : Cherbear Creative. Ширината на двора ще зависи от вида на избирането на плат. Селината е безпринцована . Eco Friendly & Made in the USA : Дизайнът по ваш избор в снимката на списъка е отпечатан за поръчка, използвайки екологични мастила на водна основа върху избраната от вас селекция от плат.

Подробности

Новинка

Избор на купувачи